Εκδρομές

Φωτογραφίες από τις εκδρομές που έχει διοργανώσει το σχολείο μας

   

Στα πλαίσια των επισκέψεων  μαθητών των Δημοτικών Σχολείων της χώρας στη Βουλή των Ελλήνων πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 5-6 και 7 Δεκεμβρίου 2014, εκδρομή των μαθητών της Στ΄ τάξης  αλλά και κάποιων μαθητών άλλων τάξεων στην Αθήνα. Στην εκδρομή συμμετείχαν  45  μαθητές, 45 περίπου γονείς και 6 εκπαιδευτικοί των δύο Δημοτικών Σχολείων του Κολινδρού.

   Κατά τη διάρκεια της εκδρομής προγραμματίστηκαν και υλοποιήθηκαν επισκέψεις σε διάφορους χώρους, όπου οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε  πρωτότυπα εκπαιδευτικά προγράμματα και να επισκεφτούν χώρους με πολιτιστική και ιστορική σημασία. Η αποστολή διανυκτέρευσε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας και επισκέφτηκαν το  Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού- Ελληνικός Κόσμος, τη  χριστουγεννιάτικη βιωματική εκδήλωση The Christmas  Factory στην «Τεχνόπολις» στο Γκάζι, το Πολεμικό Μουσείο Αθηνών, το εντυπωσιακό Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, το λιμάνι του Πειραιά,  το Νέο Μουσείο και το βράχο της Ακρόπολης,  το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, το ιστορικό κέντρο της Αθήνας, καθώς και το κτίριο της Βουλής, στο οποίο παρακολούθησαν το σχετικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα αλλά και μέρος της συνεδρίασης της Ολομέλειας της Βουλής για τον προϋπολογισμό. Στη Βουλή υποδέχτηκε και χαιρέτισε τους μαθητές και εκπαιδευτικούς η βουλευτής Πιερίας Άννα Μάνη- Παπαδημητρίου. 

   Ευχάριστη έκπληξη για όλους τους εκδρομείς αποτέλεσε η επίσκεψη και φιλοξενία στο Σαρόγλειο κτίριο στο οποίο στεγάζεται η Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων. Η συγκεκριμένη επίσκεψη ήταν πρωτοβουλία του συμπατριώτη μας Ταξίαρχου και Διευθυντή της ΛΑΕΔ  Αθανάσιου Μπαϊράμη, ο οποίος ξενάγησε στους χώρους του κτιρίου μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς για τους οποίους ετοίμασε και μια μικρή δεξίωση. Στη  Λέσχη Αξιωματικών τις αποστολές από τον Κολινδρό χαιρέτισε και ο συμπατριώτης μας Γενικός Επιθεωρητής Στρατού  Αντιστράτηγος Αναστάσιος Μανώλας.

  Οι Διευθυντές των δύο Δημοτικών Σχολείων Κολινδρού Μαρία Πάσχου  Δ/ντρια του 1ου Δημ. Σχ, Κολινδρού και Δημήτριος Χλεμές Δ/ντής του 2ου Δημ. Σχ. Κολινδρού  ευχαριστούν  θερμά και συγχαίρουν τους μαθητές  και τους γονείς που συμμετείχαν στην εκδρομή, για την άψογη συμπεριφορά τους και την πιστή τήρηση του προγράμματος, στοιχεία που συνέβαλαν καθοριστικά στην επίτευξη των στόχων της εκπαιδευτικής εκδρομής. Ευχαριστούν επίσης τους συμπατριώτες μας Γενικό Επιθεωρητή Στρατού Αντιστράτηγο Αναστάσιο Μανώλα και τον  Διευθυντή της Λέσχης Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων Ταξίαρχο Αθανάσιο Μπαϊράμη. Τέλος ευχαριστούν και το Τουριστικό Πρακτορείο MITA TRAVEL για τη συνεισφορά του στην επιτυχία της εκδρομής. 

Στατιστικά

7.png9.png2.png6.png8.png
Σήμερα11
Χθές46
Αυτή την εβδομάδα128
Αυτό το μήνα826
Σύνολο79268

Online αυτή τη στιγμή

1

Σύνδεση